Юдейський банкінг

Матеріал з вільної енциклопедії «Традиція»


... І став над лицарем старий, 
І всприснул мертвою водою, 
І рани засяяли вмить, 
І труп чудесною красою 
Процвёл;
Олександр Пушкін
Труп Франкенштайна пішов  по швах.
worldcrisis.ru
Юдейський банкінг  - сучасна паразитична банківська система, заснована на лихварстві і боргової емісії безготівкових грошей дворівневою системою приватних центро-банків і приватних банків більш дрібних лихварів.
В його основі - маніпуляції з грошима, торгівля грошима.
Всі країни світу публічно визнали владу і незалежність від державикеруючих інститутів іудейського банкінгу, за винятком Судану [1] [2]і Ірану , [3] де визнані тільки ісламські банки і лихварство постійно пригнічується кримінальними законами і релігійним пресом.

Але і ці країни не можуть уникнути керуючих впливів ватажків іудейського банкінгу, так як змушені використовувати у зовнішній торгівлі світові грошілихварів - fed-долари найбільшої приватної корпорації лихварів «Федрезерв », що діє з територіїСША . [4] [5]
Мета іудейського банкінгу - зростання, мультиплікація грошей, лихварство ;
засіб - зростання [6] і періодичні обвалення економік національних держав, [7] революції, війни. [8] [9]
Значну роль в злоякісному разростаніе лихварства і становленні іудейського банкінгу зіграло розкладанняхристиянства ( sola fide ) і самознищення християн у війні, розв'язаної Лютером .
Заборони, що накладалися на відсотки римськими папами за часів європейського Середньовіччя, згідно з якими брали відсотки християни відлучалися від церкви, перемістили всю тяжкість проблеми наєвреїв , яким дозволялося брати відсотки з людей іншого віросповідання .

Маргрит Кенеді . Гроші без відсотків і інфляції . тисячу дев'ятсот дев'яносто три
Юдейський банкінг контролюється кланом Ротшильдів і іншими конкуруючими міжнародними єврейськимикланами .
Формально свавілля іудейського роздрібного банку по упорскуванню нових об'ємів, фальшивих по суті, безготівкових грошей в «потрібну» областьполітики або економіки через механізм кредитної емісії обмежений нормативами резервування центрального іудейського банку. [10] На практиці ж політичні позики навіть не припускають погашення не тільки відсотків, але навіть і основної суми і цілком розподіляються на плечі « гоїв » як інфляційний податок .

Боротьба з іудейським банкінгом

Хоча боротьба з лихварством усвідомлена і публічно сформульована ще з часівАристотеля , повністю як політичне завдання зламу кабали відсотків сформульована німецьким економістом, ідеологом фашизмуГоттфрід Федер .
Готфрід Федер , 1930
Bundesarchiv Bild 183-R16259, Готфрід Feder.jpg


Уряд нацистів використовувало лише частково ідеї Федера, наприклад, в безвідсотковий кредитуванні житла німецьким шахтарям, промисловим і сільсько-господарських робочим.У цих сферах економіки працювали в основному громадяни німецької національності.

Навіть згадка про житлову програму нацистів викликає миттєвий заборона на професію в сучасній Фед.Германіі.
Кайзерслаутерн .
Keiserslautern.Nazi-Gedaechtniss-2.jpg
Будинки, побудовані для робітників по нацистської програмі, без застосування «інструментів» іудейської іпотеки (безвідсотковий кредит , погашення в разі народження дитини німецької національності).

Кайзерслаутерн - німецьке місто з найбільшою окупаційної базою американських військ « Рамштайн».
Keiserslautern.Nazi-Gedaechtniss-3.jpg
 Пам'ять про житлову програму нацистів зберігається на території Німеччини, окупованій «американцями».

Німеччина, в умовах єврейського революційного терору і крайнe ворожого зовнішнього оточення (Британія, США, окупована революціонерами Росія), з трудом скинувши ярмо ваймарского республіки, не могла собі дозволити поступово розвивати вільну економіку. Всі сили були кинуті на підготовку до війни.Гітлер змушений був відмовився від ідей Готтфрида Федера. Метод державної боргової емісії, метод військового економічного міхурадавав ефемерну надію навиживання німецького народу в умовах підготовленої англійцями ще під час Першої світової війни доктрини бомбового війни проти німців ( Бомбовий холокост ).
Кайзерслаутерн 
36div.jpg
пам'ятник 36-му піхотної дивізії вермахту перед входом в єврейський сектор центрального кладовища Кайзерслаутерна, як нагадування про революційні звірства ваймарского євреїв і як застереження.

















Боротьба з іудейським банкінгом надзвичайно ускладнена, так як це паразитична переродження економіки ґрунтується нафундаментальних пороках людини, особливо на лихварстві . Але на відміну від лихварства, яке не можна повністю перемогти, сама система іудейського банкінгу може і повинна бути знищена.
Основні труднощі заключяется в тому, що іудейський паразитизм досить гнучкий і при напівзадушеному стані економіки «гоїв» послаблює процентну зашморг, списує частину боргів , рефінансує , реструктурує , пролонгує ... і в межі, тимчасово допускає рівень процентних ставок, що повністю імітує справедливу фіксовану ціну кредиту .Іншими словами, система іудейського банкінгу може тимчасово імітувати деякі аспекти вільної ринкової економіки , викликаючи економічний бум , особливо на самому початку перезапуску піраміди боргів, безпосередньо після чергового краху.

політична боротьба

Юдейський банкінг не є чиїмось підступним винаходом. Зростання грошової маси - властивість будь-якої моделі грошей. Лихвар, підписуючи чек і вириваючи листок з чекової книжки не може знати перевищив він резерви свого банку на даний момент, не може перевірити розпорядився він за допомогою своєї чекової книжки реальними резервами або емітував нові по суті фальшиві гроші, не забезпечені ні природними грошима ( золотом ), ні штучними урядовими фіат-мані .
Завдання фіансовой поліції держави, финасового контролю за приватними банками, - стежити за відповідністю зростання економіки і зростання урядових грошей. Постійне переслідування фінансових злочинів, фальшивомонетників, банків, що порушують принцип повного покриття, інших економічних терористів допоможе контролювати збільшення маси безготівкових знаків і не допустити переродження природного збільшення грошей в ракові економічні бульбашки лихварства.
Основна проблема - контроль за емісією
Сам по собі інструмент паразитування «іудейський банкінг» може бути використаний представниками будь-яких національностей та релігій.

Гроші, створені кредитної боргової емісією можуть бути спрямовані для досягнення будь-яких цілей.

Парадоксальний приклад - російський банкір єврейського проіхожденія Віктор Феліксович Вексельберг надав Росії послугу, яка навіть не може бути оцінена в рамках будь-якої моделі грошей і будь-якої кількості фіат-мані.
У 2006 Віктор Вайнберг викупив архів російського філософа Ільїна .
Вексельберг виктор feliksovich.jpg

Віктор Феліксович Вексельберг(прізвище Віктора Феліксовича в перекладі з німецької означає «гора боргів»).

Проте, не дивлячись на найяскравіші виключення, свіжо-емітовані кредитні гроші іудейського банкінгу направляються на єврейське паразитування і домінування у всіх областях, перш за все в галузі освіти, дипломатії, журналістики ...

Туди ж прямує найпотужніший потік сеньйоражу від безперервного каскадногорефінансування .

Туди ж прямує і потік від перерозподілу старих грошей -позичкових відсотків .

Відсотки при акті емісії кредитних грошей банком не створюються.Живі гроші для виплат іудейських абстрактних математичних відсотків необхідно відібрати у інших «гоїв» в найжорстокішій само-нищівної, конкурентної, «технологічної бійці гоїв » між собою.
Дмитро Медведєв 13 листопада 2008-3.jpg
Символічно, що в Росії «техно-бійку гоїв» очолює єврей Чубайс .
Основна проблема - державний контроль за безготівкової емісії, відродження національного державного банку.
У сучасній економіці емісія безготівкових коштів є первинною. Власне друк паперових грошових знаківздійснюється за підсумками первинної емісії. Саме цю вторинну емісію формально контролює держава.
Контроль за первинною емісією, а значить за всієї емісією, зосереджений в руках приватних осіб, в силу історичних причин цей контроль утримують особи єврейської національності.
В результаті само-фінансування «дочірніх» фірм, каскадних рефінансування , економічних бульбашок іудейськими банками створюються величезні об'єми ліквідності, - фальшивих по суті безготівкових грошей, присвоюються величезні об'єми сеньйоражу від зростаючої піраміди непогашених боргів. Всі ці фонтани свіжих грошей спрямовуються на зміцнення єврейської банківської олігархії і покриваються через інфляційний податок на незаможне більшість населення країни-носія іудейського банкінгу.
Заборона незаконної безготівкової емісії добре опрацьований західними економістами. Див. Наприклад: Йозеф Хубер .
податок Гезеля
Масове «народне» депозитна лихварство може бути придушене введенням податку Гезеля на накопичені паперові гроші, на гроші, виведені з обороту. Паперові фіат-гроші уряду не повинні виводитися з обігу і використовуватися для накопичення.
Спроба «трохи зібрати» паперових грошей повинна бути прирівняна до псування державних грошових знаків, - економічної диверсії.
антисемітизм
Політична боротьба також дуже ускладнена через розпалювання антисемітизму , фінансування холокостной індустрії сучасної банківської системою. [11]
Юдейський банкінг розвиває і використовує побутовий антисемітизм для направлення гніву розорених народів на рядових євреїв і відведення з під удару банкірів-інтер-націоналістів.
Дуже важливо всіляке протидія антисемітизму, як неточною, неусвідомленої «алергічної реакції» на паразитизм євреїв-банкірів і освітлення дефекту всієї грошової системи інтер-національного іудейського банкінгу, освітлення причин паразитичного розкладання національних економік.

Громадський спротив

Фіат-мані

Регіо (локальні гроші Гезеля)
Романтики-екологи на кшталт Маргрит Кеннеді , чия книга «Гроші без відсотків і інфляції» стала біблією прихильників теорії вільних грошей Сільвіо Гезелля в Росії, ратує за мирний перехід і терпляче переконання фінансової еліти в необхідності добровільно відмовитися від головної годівниці - кредитних грошей. Важко не те що погодитися, але навіть уявити собі міру ботанічного ідеалізму, потрібну для виховання в собі віри в саму можливість подібного розвитку подій. [12]
...
Тайм-банки
...
бартер
...
Товариство взаємного кредиту
...

Боротьба Столман за вільне ПЗ, GNU / Linux

...

Боротьба за свободу інформації (партія піратів)

...

Трезвеніческое рух

Історично початкові суми, виведені з обороту, накопичені і перетворені в який вимагає відсоток капітал, утворювалися від торгівлі «питним» етанолом різної концентрації, - це перш за все, пиво і горілка , інші наркотики.
Позики на горілку та інші наркотики - чи не 100% всіх історичних іудейських старт-апів .
...

Див. також



  1. Перейти↑ Відповідаючи на питання про те, чи не скасують США санкції проти Судану, введені більш 10 років тому, С. Грейшон зазначив ...
  2. Перейти↑ У 1993 році США включили Судан в «список країн, що підтримують тероризм» і ввели санкції проти Судану
  3. Перейти Повністю ісламізувати банківські системи діють тільки в Судані та Ірані. Володимир Дергачов . Ісламський БАНКІНГ: РЕАЛЬНІСТЬ І ПЕРСПЕКТИВИ
  4. Перейти↑ Іран вивів з банків Європи 75 мільярдів / fed- / доларів ... частина зберігалися в банках Європи іранських активів була переведена в золото та акції, а інша переведена в азіатські банки ... 6.06. 2008
  5. Перейти↑ Великобританія заморозила іранські активи в своїх банках на суму в 1,6 млрд / fed- / доларів 19.06. 2009
  6. Перейти↑ ФГ "Калита-Фінанс": історія фінансових бульбашок - від доткомів до Китаюrosfincom.ru 9.06. 2009
  7. Перейти↑ Базельська вежа: таємний план введення світової валюти 14.06. 2009
  8. Перейти↑ Для фінансування нашої економіки, давно вже і на постійній основі переведеної на військові рейки, ми за потік світ доларами inosmi.ru 17 червня2009
  9. Перейти↑ Ендшпіль: Проект глобального поневолення
  10. Перейти↑ Механізм кредитно-депозитної емісії: ефект мультиплікації Березень 30, 2009
  11. Перейти↑ Закулісна передісторія другої світової війни: про відповідальність Заходу 22.07. 2009
  12. Перейти↑ Freigeld