Добавити це:

Зробити свій внесок у справу!

суботу, 27 серпня 2016 р.

Глухий кут або "вьі не знаєтє с кем вьі связались"-2

Шановні пані та панове, ОПГ (Організована Злочинна Группа) ПрихватБанк ні скільки мене не здивували, своїм ігноруваням моєї проблеми (нагадаю тим хто мене читав до цього часу, справа була у блокуванню коштів рідних мені людей під абсурдним привідом а саме звинувачення (підозра) у "пасобнічєствє террорістічєской дєятєльності")

Все, що я міг доповісти я вже доповів по цьому питанню, надалі буду інформувати по розгортанню усуненя проблеми.

Наразі пройшли 15+ днів визначених внутрішнім розпорядженням ПБ для визначення статусу
власника карткового рахунку, ніяких дій із сторони банку не відбувається, всі запити ігноруються, з акаунту Приват24 зник чат з представником, доступ заблокований навіть для молодших працівників ПБ-відділення у районі проживання людини (власника карткового рахунку). Практично втрачений час у 20 днів щоб подати у інстанції позови/запити, тому, що випуск (відкриття) картки-рахунку був з грубим порушенням багатьох процедур, і не видали навіть договору.

Тим не менше, у людини заблоковані власні кошти, кошти які пересилали рідні які не знали про блокування, і найгірше неможливо тепер отримувати стипендію (картка стипендіальна).
Керівництво вишу ігнорує проблему, не втручанням фактично допомогає красти гроші ПБанком.

Потрібні зв’язки у самому ПБ, у тих відділах, які зможуть дізнатися статус справи, і яке рішення по ній прийнято. Хотілося би уникнути зайвих витрат та необдуманих вчинків, але довели вже до того, що певним людям прийдеться вирішувати цей гоп-стоп наїзд не тривіальними методами.

Якщо є зацікавленість, будь ласка проінформуйте, по всім вказаним у блозі телефонам/іншим каналам зв’язку.

ПМ: для інкогніто:
Viber: +380509998660
Hangout: olukawy@gmail.com
+38 (098) 15 888 72 -- virtual number

Немає коментарів:

Дописати коментар